Kostel sv. Petra a Pavla

Vrcholně barokní jednolodní kostel s křížením a pravoúhlým závěrem je situován na východním okraji obce u hřbitova. Jeho průčelí tvoří předsazená vstupní věž zastřešená zvonovitou bání, s fasádou členěnou pilastrovým rámem a římsami. V centrální ose dominuje věži velký latinský kříž provedený v nízkém bílém štuku, který se opakuje i na bočních stranách věže. Pod vrcholovou římsou jsou z čelní strany umístěny kulaté hodiny s ciferníkem a pod nimi, v úrovni nejvyššího bodu střechy lodi, obloukem zaklenuté trojdílné okno. Nad vstupem je stěna věže prolomena ještě dvěma oválnými, nad sebou pootočenými okulusy. Sedlovou střechou završená loď kostela je ze stran osvětlena dvojicí obloukově zaklenutých oken, stejně jako obě obdélně zakončená ramena křížení. Pravoúhlý závěr kostela je prolomen trojicí okenních otvorů, vždy po jednom v severní, jižní a východní stěně, přičemž na východě je okno nejvyšší. Trojlist mělkých bočních ramen a závěru kostela je zastřešen polovalbovou střechou přiléhající k převýšené střeše lodi a ve fasádě zdůrazněn pilastrovým rámem.