dům

Patrový samostatně stojící dům se zkosenými rohy zaujímá téměř čtvercový půdorys. Mansardová střecha krytá plechem má hřeben rovnoběžný s komunikací, ke které je orientováno západní průčelí. Hladkou fasádu opatřenou soklem člení lizénové pásy a šambrány lemující okna. Západnímu průčelí objektu dominuje profilovaný vstupní portál zakončený stlačeným obloukem, v jehož středu se nachází volutový klenák s domovním číslem. Volutou je provlečena vavřínová girlanda, která visí po stranách portálu zavěšena na kruzích nesených lvími hlavami. Portál je osazen dvoukřídlými klasicistními dveřmi s nadsvětlíkem. Prostor mezi portálem a oknem prvního patra vyplňují horizontální pruhy. Vlevo od vstupního průčelí stojí jeden ze dvou původních pilířů vjezdu do dvora s klasicistní vázou. Objekt je součástí městské památkové zóny.