oplocení

Železný plot, pruty se zdobnými kovanými špicemi, v cca dvoumetrových intervalech vyšší prut, zakončen florálním útvarem. Pilíře vysoké, zděné z neomítaného lomového zdiva, s nízkými kamennými jehlancovitými krycími deskami. Na severu, mezi kočárovnou a vilou dva takové, mezi nimi dřevěná dvoukřídlá brána. Po stranách přiléhají obdélné vstupy na pozemek, překlad pod sedlovou kamennou krycí deskou zdoben třemi vpadlými zrcadly, navazují další plotní pilíře. Ve výšce cca ? m pilíře zůženy kamennou římsou. Pilíř blíže kočárovně spojen s její stavbou valeným obloukem z neomítaného lomového zdiva pod sedlovou kamennou krycí deskou. Při druhém nároží kočárovny nízký omítaný pilíř, zdobený vpadlým zrcadlem. Na západní straně nejjižněji plot sestává z mohutné dvojkřídlé dřevěné brány. Severněji mohutný omítaný široký pilíř, krytý karnýžovou střechou s pálenými taškami. Do ulice něm mnohokrát odstupněný výklenek s konkávně vybranými horními rohy, v něm stojící postava ženy s nimbem v plášti s kapucí a řeholním (?) rouchu, ukazujcí si oběma rukama na srdce vprostřed hrudi. Vysoký reliéf.