zámek

Vlastní budova zámku, zděná, omítaná, jednopatrová, postavena ve tvaru písmene L. Hlavní průčelí do dvora o 13 okenních osách se středním risalitem v kříži. Okna v přízemí obdélná s profilovanou štukovou šambránou a podokenní kamennou římsou. V ose risalitu vstupní pravoúhlý portál s kamenným ostěním. Okna v patře řešena shodně. Risalit vyznívá v trojúhelném štítě. Střecha sedlová kryta eternitem. Boční levá fasáda o 3 okenních osách je ukončena lichoběžníkovým štítem. Střední vstupní síň je zaklenuta 3 poli pruské klenby a 1 polem segmentové se styčnými lunetami. Vzadu vstup na přímé kamenné schodiště, které se rozděluje na 2 ramena do pater. Schodištní hala plochostropá a na ni navazuje průběžná plochostropá chodba i místnosti. Trakt navazující kolmo má do dvora 7 okenních os shodného členění, boční průčelí štítové o 2 okenních osách. Průčelí k potoku 12 okenních os, v přízemí plochostropá arkáda o 6 polích. Z fronty předstupuje risalit o 1 okenní ose. Uvnitř prostor na 4 pil. Půlkruhová čela a segmentové klenby. Boční trakt vesměs plochostropé místnosti, pouze při rohu k hlavní budově místnost zaklenuta valeně s 5 bočními lunetami. Na dalších stranách dvora trakty chlévů a stodol. Pilířové osové vjezdy zničeny, železná mříž oddělující zámek od hospodářského dvora odstraněna. Hrázděná stodola zbořena. Objekty ve špatném stavu. Na obytném traktu okopy vadné (celé nádvoří zavlhlé), omítky opadané, nevhodně zasekané el.rozvody, neudržováno. Venkovní trakt při zámku zřícen.