ohradní zeď s branou

Původní hřbitov byl menší, jen v bezprostřední blízkosti kostela. Ve východní části se hřbitov zužuje, má přibližně oválný tvar. Jako materiál zde převažuje červený pískovec, koruna zdi je kryta deskami ze stejného materiálu. Dále na západ, přibližně 20m od západního průčelí kostela je hřbitov již pravidelně vytýčen. V těchto místech byl hřbitov rozšířen - na středověkou oválnou část navazuje pravoúhlá plocha. Zlom je patrný i v materiálu. Převažuje žlutý pískovec, zeď na západní straně (kolem brány) kryjí betonové desky. Napravo od brány (pohled ze hřbitova) je zazděný barokní náhrobek (lebka s hnáty). V ose závěru je do ohradní zdi svou západní průčelní stěnou vetknuta jednoduchá márnice, krytá sedlovou střechou, směrem na východ svedenou do valby.