lázeňský dům Minsk

Zděný dvoupatrový nárožní dům pod sedlovou střechou. Zkosené nároží je jednoosé, levá fasáda čtyřosá, pravá sedmiosá. Přízemí člení pásová bosáž, okna jsou obdélná, vjezd se stlačeným záklenkem je ve střední ose sedmiosého průčelí. V patře na nároží hranolovitý arkýř, s párem obdélných oken. Okna jsou obdélná, provázená pilastry, spojovanými pod okenními římsami kuželkami a které nesou trojúhelníkové nástavce. Ve středu sedmiosého průčelí balkony v obou patrech. 2. p. má pásovou rustiku, ve středních částech s obdélnými okny a na nárožích s půlkruhově klenutými okny provázenými pilastry. Na nárožích atiková nástavba. V roce 2002 bylo přistavěno k budově hotelu západní křídlo do Jiráskovy ulice.