lázeňský dům Elektra

Nárožní dvoupatrový dům s hlavním průčelím do ul. 5. května a bočním do ul. Ruské, krytý sedlovou střechou. Průčelí je v přízemí bosované, obě horní patra jsou hladká. Hlavní průčelí má v ose umístěný vstupní portál, půlkruhově zaklenutý. Středem průčelí prochází rizalit, členěný v obou horních patrech pilastry, nesoucími kladí s vlysem. Mezi pilastry jsou umístěna okna a v 1. p. střední balkónové vstupy, balkony se také nacházejí v 1. p. postranních částí. Zde jsou sdružená, půlkruhově zaklenutá okna s nadokenními římsami. Interiér je plochostropý, moderně upravený. Schodiště je dvouramenné, s dřevěným zábradlím z úzkých kuželek v arkádách prolomených v dvou středních zdech. Zadní fasáda hladká.