zahrada

Na JZ straně zahrada ohraničená nízkým plotem tvořeným svisle kladenými železnými tyčemi a vodorovnými nosnými prvky (asi 1. polovina 20. století). Na JV pozemek uzavírá drátěný plot. Na SV straně oplocení nahrazeno schodišti s opěrnými zdmi; opěrná zeď při silnici vystavěna z větších pískovcových kamenů; povrch spárovaný; na koruně předsazené kamenné desky a tyčové zábradlí s ozdobnými prvky (asi poč. 20. století); na okrajích této opěrné zdi plné zděné a hladce omítnuté zábradlí; po stranách ukončené vyššími čtyřbokými pilířky se zrcadly v ploše a segmentově prohnutými oplechovanými stříškami; pod oplechovanou korunou zábradlí římska a v ploše půlobloučky. Z jihozápadní strany zahrada dostupná dvěma brankami tvořenými jen dvoukřídlovými vrátky se železných tyčí (asi 1. polovina 20. století). Na SV straně uprostřed opěrné zdi vstup s dvoukřídlovými vraty svařovanými z ozdobných železných dílců (2. polovina 20. století).