ohradní zeď s bránami a schodišti

Nevelký oválný pozemek bývalého hřbitova je obehnán omítanou ohradní zdí z lomového kamene o síle cca 80 cm a výšce cca 120 cm, krytou novodobě betonovými deskami. V ose kostela na západě a východě a severu jsou kulisové vstupní brány, předložená kamenná schodiště zasahující do návsi jsou na západní a severní straně. Západní brána nově přezděna z cihel, vstup se stlačeným záklenkem je lemován šambránou (původní klenák neobnoven), po jeho bocích široké liseny s rytou pásovou bosáží, ve spodní části chybí původní společný sokl. Liseny nesou trojúhelný zvýšený nečleněný tympanon, krytina pův. cihly naplocho, nyní pálená, vlnitá. Stěny se po bocích stupňovitě rozšiřují a napojují se do ohrazení. Před branou je předložené kamenné schodiště na půlkruhovém půdorysu. Obdobně členěné jsou i brány ostatní, severní je na straně do návsi navíc opatřena druhotnými šikmými opěráky.