obytná budova

Přízemní zděná stavba s polovalbovou střechou, na obdélném půdorysu. Zdivo z režných lícových cihel, sokl z pískovcových kvádrů, štíty obloženy tmavě natřeným dřevem. Střešní krytina nepůvodní - plech. Fasády člení lisenové orámování a hladké bílé šambrány oken a dveří s klenáky ve zvýrazněném nadpraží. Okenní křídla i dveře mají tmavozelený nátěr. Podélná průčelí mají mělký střední rizalit , k ulici s širokým oknem, nad ním polovalbový vikýř s bedněným čelem a dvěma okénky a přetaženou stříškou na vyřezávaných krakorcích v “alpském stylu”. Boční průčelí u vstupu je dvojosé, ve štítu je zdobeno reliéfní napodobeninou široké lodžie, s vloženým několikadílným, zřejmě nepůvodním oknem. Zadní štítové průčelí je čtyřosé, ve štítě dvě původní okna. Interiér v době popisu nepřístupný.