zámek

Protáhlá zděná omítaná jednopatrová budova zhruba na obdélném půdorysu o 9 okenních osách s bočními dvoupatrovými trojosými rizality a na západě přiléhajícím tzv. zahradním salonem na obdélném půdorysu (směrem do parku zaujímá úroveň zvýšeného přízemí, na severní straně jednopatrový). Střecha ve střední části sedlová, nad rizality stanová, krytina: eternitové šablony. V hlavní ose jižního průčelí v přízemí vchod s otevřenou předsíní, jejíž rovný překlad je nesen dvěma páry toskánských sloupů na společných soklech. Dvojicím sloupů odpovídají po obou stranách dvojice pilastrů při stěně, rámující pravoúhlý vchod. Severní průčelí má v úrovni patra v ose střední části vstup, přístupný ze svahu nad zámkem po můstku empirového charakteru s kovaným zábradlím, most je opatřený na rubu imitovaným trámovým stropem. Fasády hladké řešené v pozdně empirovém duchu - mezi podlažími probíhá pásová parapetní římsa, korunní římsa profilovaná. Všechna okna pojata shodně jako pravoúhlá osmidílná, uzavřená dřevenými žaluziemi, rámovaná profilovanými šambránami; ve 2. patře rizalitů okna nižší. V přízemí levého rizalitu 2 okna i dveře mezi nimi ukončena segmentově, pravý rizalit má pravoúhlé dveře mezi dvěma okny. Před bočními rizality v přízemí na několika stupních otevřená veranda s kovaným zábradlím, krytá pultovou stříškou, nesenou čtyřmi dřevěnými sloupky. Tzv. zahradní salon (skleník či zimní zahrada) na západní straně zámku má plastičtěji členěné fasády v novobarokním duchu – objekt je na jižní straně, svažující se do parku, znatelně nižší s pěti širokými vysokými obdélnými okny, západní trojosé průčelí je členěno pilastry a vrcholí nízkým širokým štítem s plochými výplněmi, završeným segmentovým štítkem; severní průčelí „skleníku“je jednopatrové o 5 okenních osách, členěné profilovaným kordonem a v úrovni patra pilastry, které oddělující jednotlivé okenní osy; všechna okna obdélná v obdélných profilovaných šambránách s uchy, korunní římsa je bohatě profilovaná.