pohřební kaple Nejsvětějšího jména Ježíšova

Centrální osmiboká stavba umístěná v dominantní poloze k areálu, výrazně výškově orientovanou. Hrobku kryje osmiboká kupolová plechová střecha, opatřená v ose každého boku vikýřkem. Vstup, korespondující s osou hřbitova a uvozený dvouramenným schodištěm, se nachází ve východní stěně. Vstupní portál je pravoúhlý, s jednoduchým ostěním a trojúhelným frontonem, vynášeným konzolkami. Boky kaple se otevírají vždy dvěma okny - výrazným rozměrnějším kulatým oknem v cca 4m výšky stěny a nad soklem úzkým obdélným oknem větracím. Výrazným prvkem je vysazená korunní římsa. Stěny jsou dále v prostoru mezi okny a výraznou vystupující korunní římsou členěny rámy a nad kulatými okny pásem tří linek. Nároží jsou akcentována bosáží. Interiér kaple je sklenut kupolí, stěny jsou členěny pilastry s ozdobnými hlavicemi. Na oltáři je na soklu postavená klasicizující socha Krista.