Stará márnice

Obdélná přízemní nepodsklepená účelová stavba, vybudovaná z opuky, lámané do nepravidelných desek a opatřená zbytky hlazené omítky v přírodní bílé barvě. Je vestavěna do kouta hřbitova, kde mna ni navazuje opuková ohradní zeď. E x t e r i é r : J i ž n í průčelí je dnes bez otvorů, je tu však zazdívka dveří, opatřená v horní části omítkou a nad ní je kamenný překlad se třemi trojicemi hebrejských písmen. Zazdívka je ve spodní části kamenná, výše cihelná. Jinak má průčelí neomítaný kamenný sokl, hranolovou římsu, krytou bobrovkami a hladký omítaný štít. podélné strany budovy jsou bez otvorů, dnes převážně bez omítky. S e v e r n í průčelí směřující na hřbitov je opatřené segmentově zaklenutým vstupem s bedněnými dvoukřídlými dveřmi . S t ř e c h a sedlová, krytá bobrovkami.