měšťanský dům

Třípatrový, dvouosý řadový dům.Hladké průčelí z konce 19.století. Dispozičně nepravidelný hloubkový dvoutakt. Sklepy klenuté valenou klenbou s trojúhelníkovitými výsečemi pouze pod přední částí objektu přístupné z chodby. Levá část přízemí je klenuta barokní výsečovou klenbou, za ní následuje valená klenba přerušená prostorem vřetenového schodiště. Zadní prostory po levé straně objektu jsou klenuty klenbou tvořenou stlačeným oválem. Na ně navazují novější patrové dvorní přístavky, pocházející z přelomu 19.a 20.stol.. Vstupní chodba po pravé straně je zaklenuta valenou klenbou s trojúhelníkovitými výsečemi. Za ní následuje jednoduchá valená klenba, původně snad přes celou šířku objektu. Patra jsou plochostropá. Vedle schodiště se nachází od patra klasicistní světlík s původním zábradlím. Krov je jednoduchý s mírným spádem k průčelním fasádám. Schodiště je v přízemí obloženo pískovcem, v patrech dřevěné.