ohradní zeď s branou a náhrobky

Zeď je vystavěna po obvodu hřbitova téměř kruhového půdorysu, převážně z lomového kamene a na vnější straně opatřena novodobou omítkou, ojediněle jsou přiloženy opěrné pilířky. Vnitřní strana má novodobou omítku rozetřenou ze pár, s viditelnými čely kamene. Koruna zdiva je chráněna sedlovou stříškou s břidličnou krytinou. Výška zdi je proměnlivá podle terénu hřbitova, pohybuje se v rozmezí cca140 – 160 cm , na vnější straně dosahuje výšky až 210 cm. Síla zdi je cca 80 cm, stříška je vysoká cca 50 cm. Ve zdi z vnitřní strany hřbitova jsou zazděny náhrobní desky různého stáří. Zděná kulisová brána s půlkruhovým záklenkem vstupu je hladce omítaná, bez členění, zakončená přímou fabionovou římsou. Valbovým zastřešením je propojena se střechou předsíně. Vnitřní špaleta otvoru není zaklenuta ale má obílený trámkový podhled s otvorem pro točnici starších vrat. Nynější dvoukřídlá vrata dvouplášťové svlakové konstrukce odpovídají svým provedením 2. pol. 19. století. Práh pískovcový, profilovaný.