krytá lávka

Krytý most je situován v extravilánu severovýchodně od obce, přemosťoval říčku Černou. Původní most, dlouhý 25 m, spočíval na čtyřech kamenných pilířích. Nosnou konstrukci tvořilo pět kusů otesané kulatiny. Jednotlivá pole mostu byla oddělena vystupujícími dřevěnými prahy, do nichž byly zapuštěny boční nosné trámy nesoucí ležaté krovové stolice valbové střechy, kryté šindelem. Vstupy na obou koncích mostu ze stran, přístupné po krátkém dřevěné schodišti. Most byl zdemolován povodní a nebyl obnoven. V současné době se dochovaly pouze čtyři kamenné pilíře lichoběžníkového tvaru, vystavěné z pravidelných tesaných velkých kamenných kvádrů. Na koruně pilířů je uchycena náletová vegetace. Pod bývalým mostem mezi pilíři je krátký splav.