dům

V přízemí nízký omítaný soklík. V nároží fragment kamenného ostění (asi pozůstatek ostění brány do dvora). Vstup do objektu nesymetricky umístěn, blíže k nároží. Portál kamenný s odrazníky, s mírně lomeným obloukem a skosenou hranou, vrata dřevěná dvoukřídlá s ozdobně skládanými pokryvy. V přízemí pět šestitabulkových oken s rovným nadpražím, v líci zdiva, orámovaná prostými šambránami. Čtyři okna v patře stejného typu jako v přízemí. Ve střední ose průčelí v patře obraz Nejsvětější trojice v tenkém prostém štukovém rámu, rám ve vrcholu vlnovitě vzedmutý. Tepané ramínko z r. 1798 umístěno v patře u nároží (dříve pod obrazem N. trojice). Průčelí do uličky hladké, v přízemí s jedním obdélným zamřížovaným okenním otvorem s rovným nadpražím. V patře k nároží obdélné šestitabulkové okno a směrem od nároží čtvercové okno členěné do čtyř tabulek, okna v líci zdiva, orámovaná prostými šambránami. Střecha ukončena valbou. Uličkou se dále v pravém úhlu na dům připojuje přízemní křídlo s plochou střechou. V jeho střední ose do uličky dvě obdélná šestitabulková okna a na stranách po dvou úzkých obdélných zamřížovaných oknech, otvory s rovným nadpražím. Dvorní průčelí v patře s dřevěnou uzavřenou pavlačí, se třemi zamřížovanými obdélnými šestitabulkovými okny s rovným nadpražím. Pavlač kryta pultovou stříškou klopenou do dvora. Dvůr adaptovaný pro potřeby restaurace, zastavěný přízemními zděnými přístavky.