sýpka

K hlavnímu traktu v pravém úhlu připojeno jednopatrové hospodářské křídlo, se sedlovou střechou pokrytou bobrovkami, bývalé sýpky. Sýpky v přízemí s pěti okenními osami. V závěru před poslední osou vstup s lomeným obloukem, vrata dřevěná dvoukřídlá v líci zdiva, za lícem novodobé dveře. V patře pavlač na dřevěných konzolách s dřevěným zábradlím. Pavlač přístupná z domu a vnějším schodištěm ze dvora. Pavlač ukončena nad vstupem v přízemí. V patře čtyři okenní osy a ve středu průčelí dva dveřní otvory. Okna obdélná šestitabulková s rovným nadpražím. Pavlač stíněna přesahem střechy s prkenným rovným podhledem. Střecha zakončena trojúhelným štítem se svisle kladenými prkny, ve štítu dvě obdélná nečleněná okna s rovným nadpražím.