ohradní zeď s branou a brankou

Ohradní zeď vymezuje prostor bývalého hřbitova nepravidelného půdorysu. Jižní úsek východní zdi plní také opěrnou funkci, v západní části volně přechází v tarasní zeď. Je vyzděna převážně z lomového pískovce s ojedinělými cihelnými dozdívkami nebo se zazděnými opracovanými kvádry z náhrobků. Z větší části nově omítnuta, část bez omítek. Pultová koruna překryta pískovcovými deskami nebo betonovou mazaninou. Na několika místech cihelné opěrné pilířky, nedávno do hradby vezděny žlaby odvádějící dešťovou vodu ze hřbitova. Hlavní brána prolomena ve východním úseku ohradní zdi, osově svázaná s márnicí na protilehlé straně hřbitova. Kulisová s půlkruhem sklenutým portálem; archivolta lemovaná v omítce kvádrovanou šambránou s lištou; po stranách lisény se soklíky; nahoře brána ukončena trojúhelným štítkem lemovaným římsou; v patách a ve vrcholu štítu pilířky s nízkou stříškou; plocha brány hladce omítnuta s vyznačeným kvádrováním. Smíšené zdivo z pískovce a cihel, novodobá mřížová vrata. Při jižním konci východního úseku ohradní zdi prolomena branka řešená jako obdélný pískovcový portál s ušima a lištou; dvoukřídlové dveře s kazetami na rozvilinových závěsech (asi 20. století); nad vstupem nápis s letopočtem 1873; nad korunou hradby proveden trojúhelný štít lemovaný profilovaným pásem; ve vrcholu osazen křížek a v patách pilířky; štítek kryt prejzy; před vstupem kamenné schodiště s novodobým železným zábradlím.