sádky - obytně hospodářská budova

Objekt bývalých sádek je na půdorysu obdélníka a je zastřešen sedlovou střechou krytou pálenou bobrovkovou krytinou. Domek na SV a JZ straně vrcholí v základě trojúhelníkovými štíty s volutovými křídly a trojúhelným nástavcem. Budova je tvořena obytnou plochostropou částí, na kterou navazuje hospodářská přestavěná plochostropá část. Před SV fasádou byl v 80. letech 20. století přistavěn plochostropý přístavek s valbovou střechou, který je bez památkové hodnoty. Jednalo se o hospodářsky speciálně určenou budovu v areálu patřící k zámku. Budova slouží k trvalému bydlení a hospodářská část slouží ke skladování a k uskladnění strojů SV fasáda je do výšky korunní profilované římsy zastavěna přístavkem. Nad římsou se zvedá jednoduchý štít s volutovými křídly a je zakončen trojúhelným nástavcem. Koruna štítu je kryta taškami. Jednoduchý štít je bez štukových profilací a je prolomen ve vrcholu štítu kruhovým větracím otvorem. Ostatní fasády hladké, bez štukových profilací, jenž jsou ukončeny korunní profilovanou odstupněnou římsou. Fasády jsou prolomeny okenními otvory, kde výplně oken jsou nové a osazeny ve špaletě. Okna dvoukřídlá, dvojitá, kromě třídílného okna do dvora. Parapet oplechován.