měšťanský dům

Dvoupatrový dům s klasicistním čtyřosým průčelím. Hlavní vstup v první ose zprava je zasazen do klasicistního pravoúhlého portálu, lemovaného pilastry s dórskou hlavicí nesoucí architráv, v němž je uprostřed kamenný ornament s rostlinným motivem a hlava muže. Portál je zakončen trojúhelníkovým tympanonem. V levé krajní ose druhotně zbudovaný vstup do komerčních prostor. Přízemí odděluje římsa. Okna prvního patra mají profilované šambrány s římsami pod i nadokenními. Ve středu průčelí je vysoká zasklená nika, lemována profilovanou šambránou, dole ukončena římsičkou. V nice byla původně umístěna socha Krista. Druhé patro odděluje průběžná parapetní římsa. Okna jsou rámovaná profilovanými šambránami. Průčelí ukončuje profilovaná římsa, pod níž je pás s hladkým kladím se 4 kruhovými motivy v osách.