bývalá solnice

Objekt je půdorysně rozdělen na tři části. Střední přestupující část objektu je jednopatrová, podsklepená, levá ustupující část je jednopatrová, nepodkslepená, pravá ustupující nepodsklepená část objektu je přibližně v polovině délky přiléhající ke střední části, jednopatrová, druhá polovina je přízemní. Pozdně barokní průčelí domu má raně barokní portál ve střední předstupující části průčelí. Tato část je sedmiosá, má v přízemí ve středu vstup v polokruhově ukončeném portálu lemovaném klenáky. Po stranách dva vstupy. Kordon nad přízemím, nárožní bosování. Okna prvního patra mají šambránu s lištou, s ušima a kapkami, římsy nad i podokenní. V parapetní části oken je pás s vpadlými parapetními vlysy oválného charakteru. Střecha valbová. Pravá strana průčelí je v jednoosé části, přiléhající k předstupujícímu průčelí, obrácena do ulice štítem, horizontálně ukončeným. Vlevo pokračuje čtyřosé průčelí v prvním patře, v přízemí jsou zleva dvě okna, vstup a šest oken. Kordon odděluje přízemí, nad okny patra široký pás členěný vpadlým vlysem oválného charakteru. Střecha sedlová, na pravé straně s polovalbou. Levá strana průčelí v levé polovině sedmiosá, v přízemí zleva čtyři okna, vstup a dvě okna. Kordon nad přízemím, nad okny patra široký pás členěný vpadlým vlysem oválného charakteru. Okna řešena stejně jako v části předstupující. Střecha sedlová. V pravé přízemní části jsou zleva dvě okna a vstup v elipticky ukončeném portálu s profilovanou archivoltou se středním klenákem. Kordonová římsa probíhá přes celé průčelí. Střecha sedlová, do ulice Zámečnické zvalbená. Sklep pod střední částí je zaklenut cihelnými segmenty do travers. Přízemí je zčásti zaklenuto. Část kleneb (barokních) řešena jako konstrukční dvojtrakt, jinak je konstrukce stropní jednotraktová. Ve střední části jsou klenby křížové a klenba necková s trojúhelníkovými výsečemi a valená klenba polokruhová, v pravé části objektu je klenba křížová a valená s pětibokými výsečemi. Druhý trakt (úzká chodba) má valenou klenbu polokruhovou bez výsečí. Tři pole placek ukončují objekt po pravé straně. Jeden prostor zaklenut cihelnými segmenty do travers. Ostatní stropy přízemí a pater mají rovné podhledy.