měšťanský dům

Řadový dvoupatrový městský dům s levým dvorním křídlem, hlavní uliční průčelí je čtyřosé jednou zalomené. Dům je zastřešen mansardovou střechou s novodobou vestavbou osvětlenou vikýři. V pravé krajní ose v přízemí umístěn široký půlkruhově zaklenutý vstup, zdůrazněný půlkruhovým kamenným portálem s klenákem v ose a nákolníky, rámovaným dvojicí hladkých pilastrů s římsovými hlavicemi, integrovanými do profilované kordonové římsy ukončující soklovou zónu. Přízemí je opatřeno kvádrováním v omítce, v patrech omítka hladká. Okenní otvory jsou pravoúhlé, v 1. patře okna dosedají na průběžnou parapetní římsu a jsou rámovány šambránou a přímou návojovou římsou s obdélným polem ve vlysu. Ve 2. patře okna opět dosedají na průběžnou parapetní římsu a jsou rámovány šambránami s ušima.