zámek

Na obdélném půdorysu, hlavní průčelí s vystupujícím rizalitem má v patře 8 okenních os, okna ve 2. a 7. ose zazděná. V přízemí 7 okenních os, zazděná jsou v 1., 2. a 6. ose. Ve 4. ose jsou vstupní dveře, dvoukřídlé, se 2 předstupujícími schody, nad dveřmi malé okénko. Okna a dveře jsou laemována šambránami s ušima. Okna bez výplní, v přízemí hlavního průčelí v okenních otvorech mříže (3. a 5. osa). Levé boční průčelí má 4 okenní osy, okna opět bez výplní, s mřížemi, lemována štukovanou šambránou. V přízemí ve 4. ose zazděné okno. V zadní fasádě 7 okenních os, opět bez výplní, chybí dveře. V patře zazděné okno v 6. ose. Pod okny profilovaná římsa. Okan lemována štukovou šambránou. Pravá boční fasáda se shoduje s protější. Fasádu ukončuje profilovaná koruní římsa. Střecha je sedlová s polovalbou, krytá eternitovými šablonami, místy propadlá, vyikýře bez výplní.