spojovací chodba

Spojovací chodba propojuje hospodářsko-správní objekt a zámek. Zděná omítaná jednopatrová stavba na obdélném půdorysu, v přízemí průjezd. Západní průčelí v přízemí s portálem průjezdu z umělého mramoru, nad ním dvě okenní osy. Průjezd ukončen stlačeným obloukem. Otvor orámovaný vejcovcem. Na stranách portálu pilastry s kanelovanými dříky ukončenými prostou přímou římsou, zalamovanou nad plilastry. Ve cviklech listy ve středu s květem. Nad prostou římsou hladký vlys, na stranách nad pilastry bukraniony. Ve středu vlysu erbový štít rodu Coudenhovů, orámovaný věncem, nad štítem mezi okny ruka držící krátký meč. Na stranách erbu ve vlysu nápis „erit hora“. Vlys ukončený profilovanou na stranách zalamovanou římsou. Okna nad portálem obdélná šestitabulková, v líci zdiva, s prostými podokenními římsami, orámovaná šambránami s uchy s kapkami po obvodu s lištou. Ve střední ose nad okny kruh orámovaný profilovanou lištou. Průčelí ukončeno nízkým pseudobarokním štítem ukončeným přerušenou vlnovitě vzedmutou profilovanou římsou, krytou bobrovkami. Východní průčelí v přízemí s průjezdem a v patře se dvěma okenními osami. Průjezd ukončen stlačeným obloukem, plasticky orámovaný pásem s diamantovými řezy. Nad portálem kartuš orámovaná věncem s nápisem „JOHANNES COM. COUDENHOVE – KALERGI AB RONSERGHEIM HANC PORT AM FEGIT AO. III. REIP.“. Z vrcholu kartuše mezi okna vyrůstá štuková květina, na květu ptáček. Okna nad portálem obdélná šestitabulková, v líci, s prostými podokenními římsami, orámovaná šambránami s uchy s kapkami, po obvodu s lištou. Průčelí ukončeno nízkým pseudobarokním štítem ukončeným přerušenou vlnovitě vzedmutou profilovanou římsou, pokrytou bobrovkami. Pod vrcholem štítu ve střední ose plastický znak rodiny Coudenhovů ve vrcholu s korunou a drapérií. Průjezd s novodobým plochým stropem.