skleník

Obdélný přízemní objekt s pultovou střechou skloněnou k severu, krytina eternitová. U západní fasády obdélný dřevěný přístavek. Na jižní straně předsazený a hladce omítnutý sokl. Místo korunní římsy přetažené krokve s ozdobně vyřezávanými konci. Omítky fasád štukové; při okrajích jižní stěny lisény ukončené nahoře římsovou hlavicí. Jižní stěna provedená jako dřevěná - sloupky a vodorovně kladená prkna; pod střechou zde profilovaný pás s vyřezávanými čtyřlisty. Trojúhelné štíty zděné a hladce omítnuté; před čelo více přetažená krytina a vaznice s ozdobně vyřezávanými konci; v západním štítu termální okno. Na západě obdélný vstup s trámkovou zárubní. V jižní stěně dlouhé pásové okno a vlevo cca čtvercové okno s cihelným ostěním.