zámek

Patrový zděný objekt na obdélném půdorysu s hlavním průčelím obráceným k jihu. Severní nároží objektu zvýrazňují hranolové věžové nástavby vystupující nad římsu o jedno patro. Střecha je mansardová, krytá eternitovými šablonami, ve střeše tři režné komíny s profilovanou hlavicí. Fasády s předsazeným soklem obloženým žulovými deskami, vyloženou korunní římsou a lisénovým rámem, spojené kordónovým a podřímsovým pásem. Severní průčelí sedmiosé, okna obdélná s lištovými šambránami s ušima. V ose severního průčelí nad korunní římsou vyzdvižený v šíři tří okenních os nižší štít, ukončený trojúhelným tympanonem se třemi oválnými okénky a lemovaný profilovanou římsou. Věžovité nástavce jsou jednoosé, jejich fasády člení lisénové rámy, střecha nízká mansardová s eternitem. Jižní fasáda šestiosá s hlavním vstupem umístěným mimo osu, portál s půleliptickým záklenkem, po obvodě lemovaný lištou, ve vrcholovém klenáku letopočet 1792 a iniciály F.W.K. Okna řešena shodně jako na severní straně. Boční fasády trojosé, okna stejného typu.