venkovská usedlost, z toho jen: fasády a hmotová skladba

Areál usedlosti, který je z východní strany otevřený, s vjezdovou bránou s rovným překladem, vpravo na východní straně je situována sýpka. Obytné stavení vlevo, kryté sedlovou střechou, uliční průčelí o třech okenních osách, ve štítu pak prolomeny dva stejně velké okenní otvory, jejichž výplně jsou nečleněné, jednokřídlé, novodobé, všechna okna mají plastické štukové šambrány v horní části s ušima, fasáda zcela hladká, s výjimkou štukového věnce umístěného ve štítu mezi okny s letopočtem 1890. Na obytné stavení navazují hospodářská stavení, která mají sedlové střechy. Sýpka vpravo má kamenné obvodové zdi, trojúhelníkový štít je zděný, je kryta sedlovou střechou s novými taškami bobrovkami kladenými ve dvou řadách. Průčelí je prolomeno dvěma větracími otvory, štít je oddělen římsou, která je překryta jednou řadou tašek bobrovek. Štít sýpky je prolomen rovněž dvěma větracími otvory, uprostřed štítu je letopočet 1844, nad ním plastický ozdobný obdélníček.