sýpka

Rozlehlá samostatně stojící patrová zděná omítaná budova obdélného půdorysu se sedlovou střechou krytou pálenou taškou situovaná naproti hlavnímu průčelí zámku. Sýpka je ve svažitém terénu, vstup do patra je blíže středu na východní straně objektu naproti zámku po novodobě upraveném schodišti pravoúhlým otvorem s jednokřídlými, plechem pobitými dveřmi. Přízemí je přístupné novodobě upravenými dvojími dřevěnými a plechovými vraty v pravoúhlém otvoru, nad nímž je patrný segmentový záklenek. Fasády jsou hladké, omítka značně opadaná, v patře na každé straně dva menší pravoúhlé okenní otvory, jen na východní straně 3 okenní otvory vpravo od dveří. Štíty na obou kratších stranách objektu jsou odděleny podlomenicí a prolomeny třemi kruhovými okénky rozmístěnými do trojúhelníka.