zámek

Patrová budova na půdorysu obdélníka s obytným podstřeším v spodní části mansardové střechy. Postavena na východní straně dvora, delší osa ve směru sever-jih, na severozápadě navazuje kolmo křídlo hospodářsko-správního objektu. Průčelí hladká, okna postupně vyměňována, takže lze pouze sporadicky nalézt původní, okna novodobá, navýšku obdélná (v původních osách). U několika oken dochován profilovaný parapet. V západním průčelí, které směřuje do dvora, hlavní vstup v kamenném profilovaném ostění s rovným nadpražím, s kónickým klenákem s datací 1792, vstupní dveře novodobé. Horní část střechy je pokryta eternitovými šablonami, spodní část plechem, dnes krytina nová. Zde vystupuje řada vikýřů chebského typu, převýšené, zakryté sedlovou stříškou, v čelní stěně rámovány profilovanými stojinami – na třech oknech dochovány původní dřevěné, vystupující trojúhelný rám štítku. Při jižním nádvoří střechy vystupuje cibulovitá věžička s otevřenou zvoničkou, na hřebení dále čtyři komíny, z nichž jeden zaslepen.