kostel Navštívení Panny Marie

Zděný omítaný, dvoulodní kostel s obdélnou lodí s dvouvěžovým průčelím a s užším pravoúhle ukončujícím kněžištěm, po jehož stranách jsou přistavěny přízemní sakristie. Průčelí kněžiště je členěno lisenovými rámy, v závěru předstupuje mělký rizalit s kruhovým oknem a trojúhelníkovým štítem. Kněžiště je osvětleno jedním párem obdélníkových oken se segmentovým záklenkem s ústupky v plochých štukových rámech s klenákem. Kruhové okno je vloženo do plochého čtvercového rámu se segmentově vykrojenými rohy a s klenákem. Boční průčelí lodi i hlavní průčelí věže mají zaoblená nároží a jsou členěny lizénami s římsovými hlavicemi, nesoucími úseky kládí. V ose bočních průčelí vystupují jednoosé rizality s trojúhelníkovými štíty. Loď je osvětlena 3 páry obdélníkových oken se segmentovým záklenkem v plochém štukovém rámu s klenákem. V přízemí rizalitů a v ose hlavního průčelí jsou pravoúhlé vchody, nad nimiž je trojboce zvednutá římsa. Nad hlavním vchodem okno s ustupujícím segmentovým záklenkem a trojboce zvednutou nadokenní římsou. Po stranách hlavního vchodu a středního okna hlavního průčelí jsou obdélníková okna ve štukových rámech. Hlavní průčelí je zakončeno mezi věžemi nízkým, půlkruhově završeným štítem, v němž je umístěn reliéf Madony. Horní patra věží, přerůstajících střechu, odděluje od spodních partií volutový prostor. Horní patra jsou členěna shodně jako spodní, všechny stěny jsou prolomeny velkým obdélníkovým oknem s půlkruhovým záklenkem, nasedajícím na úseky římsy a s klenákem ve vrcholu. Okna v pravoúhlých štukových rámech se zvlněnou nadokenní římsou. Věže jsou završeny cibulovou bání s lucernou a makovicí. Krytina věží plechová. Na kostele je mansardová střecha, ve spodní části krytá břidlicí, v horní plechem, sanktusník rovněž kryt plechem.