fara

Jednopatrová šestiosá budova se středovým rizalitem ve dvou okenních osách, ukončeným trojúhelníkovým štítem. Průčelí je členěno obdélnými dvoukřídlými okny. V přízemní části rizalitu pův. dva vchody - zachovány obdélné portály s ušima. Jeden částečně zazděn - změna v okno ( pískovec). V úrovni 1. patra rizalitu mezi okny situována nika zdobená štukováním (motiv akantu a mušle) s polychromovanou plastikou sv. Jana Nepomuckého s krucifixem v pravé ruce a palmovou ratolestí v levé ruce. Pod nikou železný kovaný nástavec s lucernou. Ve štítu (tympanonu) sdružený korunovaný znak Kinských, kolem štuková výzdoba s motivem dubových větévek. Nová omítka - základ okr, prvky šedé. Střecha valbová, krytina - bobrovky. Okna v přízemí opatřena ozdobnými kovanými mřížemi.