kostel sv. Wolfganga

Jednolodní kostel s polygonálním presbytářem, krytý sedlovou střechou s bobrovkami. Kostel nemá věž, pouze nad západním průčelím je ve štítě umístěn dřevěný přístřešek, krytý šindelem a určený k zavěšení menšího zvonku. Průčelí kostela člení na nároží ploché bosování, plochy stěn rozdělují ploché lizény v obdélné výplně, nad nimiž probíhá profilovaná gotická římsa. Presbytář je bez opěrných pilířů a je členěn stejně jako loď. Jeho sokl je odsazen kamennou profilovanou římsou, pravděpodobně gotickou. Okna lodi i presbytáře mají půlkruhové záklenky a jsou vsazena do štukových rámů s uchy. V nadpraží jsou opatřena klenáky, které pronikají i do hlavní římsy. Západní vstupní portál má kamenné profilované ostění s hrotitým obloukem, kryla ho zděná plochostropá předsíň, krytá sedlovou střechou. Severní vstupní portál je umístěn v ose lodi, má kamenné ostění s uchy. Sakristie byla přistavěná k jižní stěně chóru, má hladce omítaná průčelí s nárožními kvádry. Kryje ji pultová, mírně lomena střecha a je osvětlena úzkými střílnovými okny.