kaple sv. Šebestiána

Volně stojící kaplička orientovaná na západ, čtvercového půdorysu s půlkruhovým závěrem. Fasáda hladká, bez soklu, který je odlišen pouze ve fasádní barvě. Stěny prolomeny vždy jednou okenní osou, okna zaklenuta segmentovým obloukem, kryta kovanou mříží a jednoduchými dřevěnými okenicemi. Nároží zaobleno. Průčelí prolomeno na vertikální osu pravoúhlým vstupem se zárubní; dřevěné masivní dveře v horní čtvrtině zasklené jednoduchým sklem. Podstřešní profilovaná římsa, která probíhá pouze nad průčelím nese hladký štít s křížem provedeným ve fasádě a kovovým křížem vyrůstajícím z hřebene střechy. Střecha sedlová, nad závěrem valbová. Vnitřní prostor zaklenut valeně – nad závěrem koncha. V presbitáři vyzděna jednoduchá oltářní menza. Podlaha – terazzo. Materiál: smíšené zdivo (cihla, kámen), hladká vápenná omítka; střešní krytina – živičné probarvené šablony. Rozměry: výška po spodní hranu římsy – 280 cm, celková výška po hřeben střechy – cca 450 cm.