most

Převážně kamenný, dnes spíše v podobě obezděné rampy, v severní části duté (ve stěnách oblouky s tenčími zazdívkami), s betonovými trámovými stropy. Západní bok : v pravé části půdorysný úskok a široký opěrný pilíř, nároží z velkých pískovcových kvádrů, vyzdívky smíšené, korunní část z pohledového betonu, krytá vrstvou cihel. Levá část z pohledového betonu, v něm patrny dva široké segmentové zaklenuté oblouky s vyzdívkami z cihel a (druhotně použ.) pískovcových kvádrů, v pravém oblouku dveře. Zábradlí cihelné plné, ztužené pilířky a kryté kamennými deskami. Východní bok : celkově nižší než západní. Levá část obezděna žulovými kameny, pravá část kamenná se zbytky hrubé omítky, při terénu vrcholy dvou cihelných záklenků (pod levým dveře), nad oběma koruna z pohledového betonu a zábradlí jako na západním boku. Úplně vpravo segmentově zaklenutý obílený výklenek (s přistavenou dřevěnou besídkou).