dům

Jedná se o nárožní přízemní dům krytý dvěma valbovými střechami. Parter dvorku je také zadlážděn kamennou dlažbou. Dvorek je přístupný přímo z ulice Křížové a z garáže (1.10). Ohradní zeď s brankou vymezuje dvorek na SZ. SZ část ohradní zdi je postavena na hranici s Křížovou ulicí, do které jsou orientována i vrátka. Zeď je omítaná, z korunou s betonových tašek červené barvy. Vrátka jsou novodobá, dřevěná, jednokřídlá, plná, ze strany dvorku se segmentovým záklenkem. Ohradní zeď s vraty vymezuje dvorek na V. JV a V část ohradní zdi je postavena na hranici se Soukenickou ulicí, do které jsou orientována i vrata. Zeď je omítaná, z korunou s betonových tašek červené barvy, Vrata jsou novodobá, dřevěná, dvoukřídlá, plná, oblouková, po stranách obou křídel jsou vyzdívané zvýšené sloupky.