dům

Řadový jednopatrový dům v jižním bloku domů Klokotské ulice se rozkládá na půdorysu tvaru U. Hlavní vstup do objektu je z Klokotské ulice. Zalomené průčelí do Klokotské ulice je raně klasicistní. Zadní vchod je přes dvorek z Koželužské ulice. Betonová podlaha na dvorku je vyspádována do výpusti. Schodiště k vstupním dveřím do objektu je novodobé betonové. V západním rohu je nízký přístavek se vstupem na schodiště vedoucí do sklepních prostor. Přístavek má pultovou střechu a je kryt plechovou krytinou. Schodiště je nové, nevztahuje se na něj památková ochrana - Schodiště se nachází ve východním rohu dvorku. Stupně jsou kamenné, zábradlí novodobé ocelové. Podschodišťový prostor je upraven jako sklad.