kaple sv. Jana Nepomuckého

Na kopci nad městským hřbitovem je postavena centrální kaple na půdoryse pětiúhelníka s mělkými půlkruhovými apsidami. Průčelí 1 osa - vchod obdélný s kamenným ostěním s kapkami, nad tím kartuš a segmentová profilovaná římsa, nad tím okno půlkruhově zaklenuté s klenákem, kamenné ostění. Vlevo jedna osa schodiště na oratoř, dole obdélný vchod s kamenným ostěním, nad tím kruhová okna. Vedle 1 osa kruchty a podkruchtí, okna s profilovaným kamenným ostěním. Všechna okna mnohotabulková. Napravo od vchodu 1 osa stejná jako průčelí, ale bez kartuše a římsy. Pod střechou obíhá kolem profilovaná korunní římsa. Zadní průčelí - shodná jako napravo od hlavního vchodu. Levý bok - stejný jako napravo od hlavního vchodu, zde po jižní straně čtvercová sakristie a schodiště na kazatelnu a kruchta s podkruchtím - to je plochostropé. Průčelí sakristie - 1 osa, dole obdélný vchod s kamenným ostěním, nad tím obdélné okno, bez klenáku a s kamenným ostěním. Bílá štuková omítka, jen ostění, římsa, sokl a některé rohy červené. Helmovitá střecha s hranolovou věží s lucernou, makovicí a křížem s pěti hvězdami, eternit.