dům

Řadový jednopatrový dům o čtyřech okenních osách krytý sedlovou střechou s polovalbami. Fasáda do Pražské ulice v přízemí upravena v roce 1983 – nová bosáž a vstup do obchodu. Zbytek fasády má podobu z r. 1897. Patro oddělené profilovanou kordonovou a hlavní římsou (patrně renesanční), okna v bohatých pseudobarokních štukových šambránách, doplněných římsami a kartušemi. Dvě okna do půdného patra menší, se štukovými šambránami s uchy. Průčelí do Střelnické ulice upravováno ve třicátých letech 20. století Je nečleněné, kolem otvorů jsou pouze malované světlé šambrány. Okna v obou průčelích jsou dřevěná, z poč. 20.století, dělení do tvaru kříže, okna v podkroví čtyř- nebo šestitabulková. Kvalitní jednokřídlé dřevěné dveře do Střelnické ulice. Střecha je sedlová, s polovalbou do Střelnické ulice. Krytina je měděný plech, se střešními okny.