dům

Průčelí na severní straně je do Střelnické ulice. Střecha sedlová, kolmá k průčelí, s valbou do Střelnické ulice. Dva řadové jednopatrové domy o třech okenních osách kryté sedlovou střechou s hřebenem kolmým k ulici. Fasády do Pražské ulice jsou hladce omítané, pouze s malovanými šambránami kolem otvorů. profilovaná hlavní římsa. Oba štíty jsou členěné dvěma pilastry nesoucími římsu s trojúhelným hladkým tympanonem. Výkladce jsou nečleněné, okna jsou stačí, dřevěná, šestitabulkové členění. Dřevěné novodobé dveře do obchodu – jak z ulice, tak z předsíňky, jsou ukázkou kvalitní řemeslné práce – pravděpodobně rok 1963. Průčelí do Střelnické ulice je dvoupatrové, hladce omítané, členěné jen kordonovou římsou mezi přízemím a patrem. Výplně oken jsou dřevěné, novější, šestitabulkové členění. Dveře jsou též novější, dřevěné s prosklením horní části, s atypickými kovanými klikami. V přízemí jsou okna a prosklené části dveří zamřížovaná novodobými kovanými mřížemi v historizujícím tvarosloví. To vše pochází asi z roku 1963. Tyto domy patří mezi řadové domy mezi Pražskou a Střelnickou ulicí s plně zastavěnou parcelu bez dvorka a bez zahrádky. Sedlové střechy s hřebenem kolmým k Pražské ulici, polovalba do Střelnické ulice. Eternitové šablony, společné úžlabí oplechováno. Prosvětlení střešními okny.