kostel Nejsvětější Trojice

Drobná podélná stavba s trojbokým závěrem. Nad průčelím zděný štít. Sedlová střecha je nad závěrem trojboce zvalbená, s osmibokou sanktusní věžičkou s lucernou, završenou cibulovou střechou, ukončenou makovicí s křížkem. Krytina eternitová (dříve břidlice), sanktusník je celý pobit plechem. Stěny zvnějšku členěny hrubě nahozeným soklem, nárožními lisénami a podokapní římsou, obíhající dokola celou stavbu. V bočních stěnách po jednom obdélném segmentově zaklenutém okně, s pravoúhlým ústupkem ve špaletě (kromě bankálu). Vstup na průčelí obdélnými dveřmi v kamenném ostění lemovaném lištou. Štít je za stran podepřen volutami, jeho střední část mírně vystupuje a vrcholí trojúhelníkem, jehož základnu přerušuje vrchol půlkruhově zaklenuté niky, umístěné ve středu štítu a téměř celý jej vyplňující. V nice je železný kovaný empírový kříž. Interiér je plochostropý s fabionem, stěny jsou hladké. Závěr kostela je zevnitř půlkruhový.