měšťanský dům

Jednopatrový nárožní dům o třech okenních osách se dvěma oblouky arkád. Průčelí má žlutou fasádu s bílými architektonickými detaily. Horizontální členění profilovanou kordonovou římsou nad přízemím a korunní římsou se zubořezem. Přízemí prolomeno dvěma převýšenými oblouky segmentově sklenutých arkád, nesených na čtyřbokých pilířích se sokly a římsovou hlavicí. Čtyřtabulková křížová okna osazena do lištové šambrány s parapetní rozvilinovou výplní v podobě kruhových motivů a osmilístků. V nadpraží oken pás s čtvercovými terči s dekorem, nad ním rovná římsa s akroterií. Dům je napojen třemi pranpouchy na sousední čp. 141. Boční průčelí s hladkou fasádou bez architektonického členění; plastová okna osazena ve výřezech bez šambrán. Podloubí je plochostropé . Stěna přízemí prolomena vlevo vstupním otvorem se segmentovým záklenkem. Vpravo výkladec se segmentovým záklenkem. Výplně novodobé. Jednopatrové dvorní průčelí o třech okenních osách s bílou fasádou bez architektonického členění. Čtyřtabulková křížová okna 1. patra bez šambrán. Valbová střecha s eternitovou krytinou. Krov nezpřístupněn.