zámek

Zámek stál na obdélném půdorysu, byl patrový, zděný omítaný. Střecha byla mansardová. Hlavní průčelí akcentoval mělký středový rizalit. Fasádu zdobila nárožní bosáž, hladké lisény. Středový rizalit byl členěný pilastry s jónskými hlavicemi, v atice rizalitu balustráda s kuželkami, ve středu byl členěný štítový nástavec zakončený polokruhem. Okna byla v přízemí obdélná v líci se štukovými rámy a ušima. V rizalitu v přízemí boční okna oválná. V patře byla okna se žaluziemi obdélná, v rizalitu špaletová s nadokenními římsami. Nad středním oknem v rizalitu byl osazen erb. Střecha hlavního průčelí ozdobena dvojicí vikýřů s oválnou střechou. Kolmo na hlavní průčelí v sousedství rizalitu vybíhalo do návsi nízké křídlo zakončené balustrádou, která rámovala pochozí terasu přístupnou z prvního patra zámku. Přízemí zámku bylo zaklenuto plackami, schodiště a ostatní místnosti zastropeny plochou střechou s vysokými fabiony.