lázeňský dům Bristol

Dům na vrcholu tzv. Zámeckého vrchu, na půdorysu v podstatě koncentrovaného obdélníka, takřka čtverce, třípatrový. Hlavní průčelí v šíři okenních os (1 + 4 + 1), se Širokým středním rizalitem ve výši všech tří pater. Nad středem tohoto rizalitu je dvoupatrový vikýř – čelní část je vydělena polosloupky na dvě pole, tvořená třemi nepravými edikulami, horní výrazně užší část, po straně s volutami, završená trojúhelným frontonem. Po stranách štítu nahoře se nacházejí dva věžovité nástavce čtvercového půdorysu s okénkem v čelní stěně, s měděnkovou střechou zvonového tvaru. V přízemí je představena v šíři tří středních okenních os veranda s balkonem s klasickou balustrádou, v průčelí završená římsou uprostřed vzhůru segmentově vypuklou, s vázami. Dole rovněž klasická balustráda, nad vchodem baldachýn krytý měděnkou. Stěna v přízemí i patrech pásována. Okna v přízemí jsou oblouková v paralelních profilovaných ostěních, v patrech okna v edikulách završených v 1. patře trojúhelnými štíty, ve 2. a 3. patře rovnými římsami. Na nárožích výrazné skosení nahoře s vížkou stejného typu i velikosti jako po stranách štítu, v 1. a 2. patře představen vždy balkon (vlastně v 1. patře loggie), který nesou velké konzoly. Boční stěny domu rovněž v šíři 6 okenních os (1+ 4 + 1).