městské lázně

Dvoukřídlá budova na půdorysu ve tvaru L je tvořena hlavním blokem se šikmým proskleným průčelím bazénové haly orientované k jihozápadu. Prosklené průčelí bylo v rámci modernizace vyměněno včetně aplikace plastových oken a dveří v úrovni bazénové haly a plastových výplní v ploše. Tím byl zničen původní charakter haly, tvar objektu a průhled do exteriéru. Před průčelím bazénové haly se nachází terasa, nesená sloupy ve tvaru V, typickým prvkem bruselského stylu. Nižší boční jednopatrové křídlo se zázemím lázní se napojuje na hlavní blok na jižní straně. Toto provozní křídlo se do ulice obrací horizontálními okenními pásy a hlavním vstupem, tvořeným obdélným vchodem a na to navazující prosklenou stěnou schodiště do patra, původně zdobenou neonovým osvětlením ve tvaru vln. I zde se modernizace podepsala výměnou oken a dveří za novotvary v nových materiálech. Navzdory radikální a architektonicky podprůměrné modernizaci se v interiéru dochovaly některé dobové prvky. V bazénové hale to je dřevěný stropní podhled a keramický figurální reliéf od Oty Schindlera. V patře bočního křídla pak keramická dlažba s barevnými akcenty.