lázeňský dům Labitzký

Podélný trojtrakt se střední chodbou a schodištěm uprostřed zadního traktu. Pravá část objektu vznikala samostatně a k propojení došlo dodatečně. Hlavní část má sedm okenních os, pravá tři. Přízemí se širokým vchodem je bosované, nese pamětní desku s reliéfem a nápisem: Zde žil 1835 Josef LABITZKY, nar. 1802, zemřel 1881, zakladatel a dlouholetý dirigent Karlovarského lázeňského orchestru, skladatel a propagátor slovanské národní písně. Balkon uprostřed 1. patra je nesen dekorativními volutovými konzolami a opatřen kovaným ornamentálním zábradlím. Okna mají profilované šambrány a fasáda 1. a 2. patra je členěna vysokým pilastrovým řádem. Pravoúhle zalamované frontony 1. patra jsou štukem propojeny s čabrakou a poprsníkovou konzolovou římsou patra druhého. Nad kordonovou římsou je řada devíti mansardových oken s trojúhelníkovým završením.