zámek

Zámek byl postavený na obdélném půdorysu, byl patrový z lomového kamene, omítaný. Střechu měl sedlovou, krytou taškami. Fasáda vlastního zámku byla hladká, nečleněná s bohatě zdobenými štíty vikýřů a s arkýřem. Okna v kamenných profilovaných rámech byla s přímými nadokenními římsami. Okna k schodišti byla kruhová ve čtvercových kamenných ostěních. Vjezd měl zámek polokruhově zaklenutý, armovaný bosáží s energicky vyvinutým klenákem přecházejícím v konzolu a flankován polosloupy, které nesly na římsové hlavici volutovité konzoly, podpírající bráně nadstavěný arkýř členěný kanelovanými pilastry, které podpíraly kladí. Obdélná okna měla přímou nadokenní římsu, nad ní motiv pobíjené výzdoby (Beschlagwerk). Arkýř vybíhal v hranolovou věž členěnou sloupovým řádem. V nejvyšším patře byla fasáda členěna klínovitě se zužujícími se pilastry. Věž zakončena galerií na mocné římse. Štít vikýře směrem do návsi byl členěn polosloupy na konzolách nesoucích mohutnou obíhající římsu, na níž spočívaly opět klínovitě se zužující pilastry. Na vrcholu byl rozeklaný štít. V bočních polích štítu byly umístěny niky, ve vnitřních čtvercová okna. Na dvorní straně fasáda v přízemí hladká, nečleněná s obdélnými okny v líci. V patře bývala otevřená arkáda na toskánských pilířích na profilované římse, dnes zazděná. Dva vikýře byly shodně členěny jako vikýř do návsi.