škola - bývalá

Budova na obdélném půdoryse, kratší stěny bez oken, delší sedmiosé, v přízemí do ulice ve středu klasicistní vstupní dveře (pod půlkruhovou nikou) v profilovaném ostění. V přízemí na severovýchodní straně naznačena v břízolitové omítce pásová bosáž, obdélná okna v plochých, půlkruhem završených nikách. Nad patrovou římsou okna původní, pětitabulková, dělená do písmene T, zdvojená, vnější otvíraná ven. Nároží objektu zaoblená, podezdívka z masivních pískovcových kvádrů se ze svahu zvyšuje. Jihozápadní stěna protažena do 1. PP přibližně čtvercovými zamřížovanými okny v jednoduchých ostěních a ve středu vstupem do objektu. Střecha valbová, krytinou pálená taška, krov hambálkový s ležatými stolicemi.