sýpka

Dvouprostorový roubený patrový špýchar s pavlačí. Střecha sedlová, krytinou eternitové šablony. Roubení- trámy natřené našedo, olíčení spár bílé; podezdívka pískovcová, nabarvena našedo. Dveře- jedny bedněné jednokřídlé, jedny jednokřídlé klasovitě bedněné s dřevěným ostěním a profilovaným nadřímsím, na pavlači dvoje dveře dřevěné jednokřídlé, s ostěním. Okna pouze menší, v přízemí okno s dřevěným ostěním a jedno menší okénko s dřevěným bedněním kolem. V přizděné části z cihel- garáž, v zadní okapové stěně 2 okna sdružená, dvoukřídlá, bez příček. Průčelní štít (lomenice) rozdělen do dvou pásem- horní trojúhelníkové vodorovné bednění; dolní má dva průduchy v podobě profilovaných kruhových výřezů (růžice) a svislé bednění, profilované podřímsí. Zadní štít stejný jako přední, ale bez průduchů. Pavlač na okapové stěně zprava od štítového průčelí, bedněná svisle s vykrajovanými pilastry, ozdobné obloučkové lišty na spodní části bednění, 3 profilované dřevěné sloupky. Na pavlač přístup zvenčí po dřevěných schodech, na pavlači další dřevěné schůdky- přístup na seník. V roubení na pavlači dva malé obdélníkové otvory pro větrání. Směrem do silnice pavlač kryta bedněním až ke střeše. Ke špýcharu v zadní okapové stěně přizděna garáž (z cihel) se sedlovou střechou, štítově orientovanou do silnice, pokrytou částečně plechem a vlnitým eternitem. Dřevěná dvoukřídlá vrata. Oplocení kovovým plotem s kovovými sloupky.