zájezdní hostinec

Bývalý zájezdní hostinec stojí po pravé straně silnice Praha - Karlovy Vary, v části Braškova zvané Toskánka. Areál hostince, zabírající obdélný půdorys, je na delších stranách ohraničen výše uvedenou hlavní silnicí a místní komunikací. Areál tvoří obdélný dvůr vymezený na severní straně patrovou budovou hostince, orientovanou podélným průčelím k místní komunikaci, a na jižní straně hospodářskou budovou s kratším východním a západním křídlem situovanou podél hlavní silnice. Budovy jsou propojené ohradní zdí, přičemž na východní straně je dvůr přístupný branou. Ve dvoře stojí dřevěná rumpálová studna. Před východní a západní stranou uzavřeného dvora leží plošně nevelké zahrady. Sad situovaný původně na jižní straně za hospodářskou budovou byl zabrán pro dálnici a zrušena ochrana. Předmětem ochrany je hostinec, hospodářská budova, rumpálová studna a k tomu náležející pozemky s ohradní zdí s branou.